Hogyan készíthetek házilag olyan sárgabarack dzsemet ami sütésálló, és nem folyik ki a sütikből?
Figyelt kérdés
Tudnátok valami jó receptet írni?2009. jún. 22. 11:47
1/1 anonim válasza:
Ne zslével keményítsd, hanem főzd sűrűre. A zselé meleg hatására megfolyósodik, ha alekvár sűrűre van főzve az úgy marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!