Eper lekvárhoz kell turmixolni az epret vagy szétfő?
Figyelt kérdés
Életemben most csinálnék először eperlekvárt, nézegettem recepteket, de nem jöttem rá, hogy mi a tökéletes módja, ha lekvár állagot szeretnék.. Dr. Oetker dzsemfix-el csinálnám, de hogy az állag eléréséhez mi szükséges még? Turmix kötelező, vagy amúgy is szét fog esni? Hány óra főzés kell neki? És milyen cukor? Mert van olyan hogy befőző cukor, vagy sima is jó? Bocsi a sok kérdésért, de nem akarom elrontani.2009. jún. 22. 08:22
1/1 anonim válasza:
ha nem turmixolod le, akkor szét is fő, meg nem is, tehát dzsemet kapsz. az sokkal finomabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!