Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Muffinból torta?

Muffinból torta?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy ha muffin-tésztát teszek a tortaformába, akkor meg tudnám-e csinálni tortának. Valaki dobhatna egy ötletet:D

2012. ápr. 22. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Én már csináltam bögrés tésztából is torta formát.
2012. ápr. 22. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:

nyugodtan, minden kevert tésztát meg lehet sütni tortaformában is.

de csinálétam már olyat is, hogy papír nélküli muffinokat rakosgattam kapcsos tortaformába és öntöztem közben sűrű pudinggal. kicsit kúposra csináltam és a tetjéről is

átcsurgattam pudinggal. szépen összenőttek. jól lehűtve, kikapcsolva a formát, egy finom muffintorta lett belőle.

2012. ápr. 22. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
A muffintészta hagyományos neve kevert tészta. Valójában szinte minden torta ilyen tésztából van.
2012. ápr. 22. 11:47
 4/5 A kérdező kommentje:
nem rossz ötlet, köszönöm:)
2012. ápr. 22. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
12 normál méretű muffin tésztája pont elég egy 24 cm-es formához. Kb 40 perc alatt megsül 180 fokon.
2012. ápr. 22. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!