Melyik a legjobb sajtosrúd recept ami isteni finom és puha, és nem kell keleszteni?





Nekem van egy receptem.Minden héten akár többször is megcsinálom,imádja mindenki.Ez igazából,egy pogácsa recept,de én rúdakba is szoktam,Nagyon finom!
Hozzávalók:
1doboz tejföl(1,5dl ugye)
1 ráma margarin(lehet más margarinnal is,de ezzel a legfinomabb)
1 evőkanál só.
egy tojás.
60dkg finomliszt.
1csomag élesztő.
A lisztet,a sóval,a margarinnal,és az élesztővel elkeverem. Hozzá adom a tojást,a tejfölt.És finom puha tésztát gyúrok belőle.Nemkell keleszteni,csak jó forró sütőbe tedd!!
Finom vajas rúdak lesznek,de viszont tehetsz a tetejére,sajtot,szezámmagot.Amit akarsz.
Ha elkészíted,jó étvágyat hozzá:)





Szia! Ez a recept elvileg lakodalmas perec,de én stanglinak szoktam sütni.
Hozzávalók:
-50 deka liszt
-1 margarin
-15 deka sajt+a tetejére izlés szerint
-1 tojás
-1 szalakáli
-2 dl tejföl
-jó csipet só
Mindent egyszerre gyurj össze,én megkenem a tetejét pirospaprikás tojássak és sajtot szórok rá.Gyorsan sül,a szalakáli miatt egy kicsit rossz szaga van,de csak sütés közben.Nagyon finom!





25dkg liszt
25dkg margarin
25dkg túró
só ízlés szerint
reszelt sajt
Összedolgozod a hozzávalókat és a tésztát fél óráig hűtőben pihenteted.
Azután kinyújtod, megkened a tetejét tojással és szórsz rá köménymagot + rszelt sajtot. Előmelegített kb. 180 fokos sütőben sütöd, amíg aranyszínű nem lesz.
Én csináltam már kék sajttal is a túró helyett.





Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!