Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen köreteket készíthet...

Milyen köreteket készíthet még ezeken kívül?

Figyelt kérdés
Rizs, tészta, párolt zöldség, és a krumpli mint hagymás, petrezselymes, sült és sima főtt. Ti még miket szoktatok?
2012. ápr. 19. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Majonézes saláták,párolt káposzta,nokedli,tarhonya
2012. ápr. 19. 20:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Ezek különféle keverékei és más elkészítései, illetve tésztafélék, cipó, kenyér, stb.

Nagyon szeretem a következőt: Forrásban lévő vízbe kockákra vágott krumplit dobok, 5-6 percig benne hagyom, majd kiveszem, kiterítem és hagyom megszáradni pár percig. Ezután tepsibe, fűszerezem ízlés szerint, majd sütőbe teszem.

2012. ápr. 19. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Bulgur saláta sok zöldséggel, grillezett zöldségek, zöldsaláta nyers zöldségekböl, kuszkusz, majonézes saláták, majonézes sajt saláta, dödölle,
2012. ápr. 19. 20:51
 4/11 anonim ***** válasza:
eddigiek,plusz hajdina:)
2012. ápr. 19. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
csőben sült -zöldség,-krumpli.rántott hús mellé milánói makaróni nagyon finom.
2012. ápr. 19. 21:05
 6/11 anonim ***** válasza:
juhtúrós sztrapacska, kapros túrós csusza. Mind a kettő nagyon finom pörkölthöz.
2012. ápr. 19. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Puliszka. Marhapörkölthöz a legjobb!
2012. ápr. 19. 21:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Tojásos nokedli, az meg kakaspörivel.Isteni!!
2012. ápr. 19. 22:00
 9/11 anonim ***** válasza:
nokedli, köles, árpa, barnarizs, bulgur, kukorica, krumpli, virsli, majonézes saláták, nyers salátatál, céklasaláta, tarhonya, vajaskrumpli, mártások-pl halhoz egy sóska, fokhagymás-zöldfűszeres mártogatós, rizsgombóc, rizibizi, prósza, főzelékek
2012. ápr. 19. 22:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Én multkor olyat csináltam, és sikere volt,hogy árpa gyöngyöt tettem sok piritott hagymára, illetve piros pörkölt alapra. Puhára főztem, majd beledobtam kis kockára vágott nyers krumplit, és az egészet összefőztem- mondjuk nem rövid idő. Az egésznek kicsit olyan ize lett, mint a paprikás, vagy a hagymás krumpli, de az árpagyöngy miatt az állaga nagyon érdekes, és mutatós. Ajánlom.
2012. ápr. 20. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!