Holnap vendégeim jönnek. Milyen köretet/köreteket és savanyúságot/salátát készítsek a sajtos sült csirkemellhez?
Tepsiben sütnék csirkemellet: lisztben, tojásban, majd reszelt sajtban megforgatom, kiolajozott tepsibe rakom őket és egy kis tejszínnel meglocsolom, úgy sütöm ki.
Ti mit ennétek hozzá?
Minden ötletet szívesen fogadok, köszönöm szépen.
Csinàlj kukorica salàtàt,egy màsik tàlba tegyél ki kovàszos uborkàt,csinàlhatsz uborkasalàtàt is,,krumplisalàta.
Jo étvàgyat!
krumplisalátát szerintem
jaj nagyon fini lesz, kár,hogy én sose eszem ilyeneket :( jó étvágyat! :)
Sziasztok!!!
Köszönöm szépen az ötleteket. Végülis tepsiben sült krumpli (olivás, fűszeres) lett hozzá kukoricasalátával készítve.
Jól sikerült!
Azért nem csináltam a krumplisalit, mert a férjem nem kívánta... :( Pedig én úgy ettem volna...
Viszont nagyon jó, hogy írtátok, mert a jövő héten jönnek a szüleim. Na és akkor készítem el a krumplisalátát, mert apukám is imádja!!! Köszönöm az ötletet!!!
Szia!
ÓÓÓÓÓÓ, ne add fel! :)))))))))))))
Én is szakácskönyvekből tanultam meg (már amennyire, mert azért nem olyan nagy az én repertoárom sem), meg főzök most is... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!