Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ezt a sütis receptet hogy...

Ezt a sütis receptet hogy kell értelmezni?

Figyelt kérdés

"A krémhez kevés tejet felforrósítok, közben a vaníliás pudingport a cukorral és a maradék tejjel csomómentesre keverem. Beleöntöm a forró tejbe, majd lisztet és vaníliás cukrot keverek bele, és jól besűrítem. Ha már kissé kihűlt, hozzákeverem a rumaromát és a kókuszreszeléket. Ha már teljesen hideg, akkor jön hozzá a margarin is."


A legvégével van gondom. Azt írja, hogyha már teljesen hideg a krém, akkor rakjam bele az 5dkg margarint. De ha hideg, akkor a margarin hogy fog benne felolvadni? Az baj, ha én még melegen beleteszem a margarint?


2012. ápr. 19. 18:16
 1/5 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy van valami jelentősége annak, ha kihagyom a margarint?
2012. ápr. 19. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:
A margarint a hideg pudinghoz kell keverni, különben folyós marad a krém. Ha melegen teszed bele, akkor meg kicsapódik a margarin és csúnya grízes darabos lesz a krém. Szerintem ne hagyd ki belőle!
2012. ápr. 19. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
De akkor botmixerrel kell elkeverni a margarint a pudinghoz?
2012. ápr. 19. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet azzal is, én a robotgéppel szoktam.
2012. ápr. 19. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. ápr. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!