Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kit nevezünk abszolut konyhai...

Kit nevezünk abszolut konyhai csödnek? Miket kell ahoz tudni a konyhában, hogy az anyós ne nevezen konyha csödnek?

Figyelt kérdés
Minden meg tudok csinálni kivéve a kelt tésztás dolgokat: Hallottam ahétvégén amikor anyósom azt mondta a szomszéd aszonnynak,hogy az én mennyem 1 konyhai analfabéta.. Véletlenül hallottam meg. Nem szóltam vissza..
2012. ápr. 17. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Ha a konyhában is annyit tudsz, mint amennyit helyesírásból, akkor lehet, hogy jogos... :)
2012. ápr. 17. 14:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérd meg a kedves Mamát, hogy mutassa meg neked, hogy hogyan kell kelt tésztát készíteni. Ez jót fog tenni az önbizalmának is. Egyébként közlöm veled, hogy 57 éves vagyok, és még soha nem csináltam kelt tésztás sütit, sőt a sütéssel is hadilábon állok. Talán egy két receptet ha tudok.
2012. ápr. 17. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát anyósod igazán kedves....szerintem ne törődj vele. Nem neki főzöl, ő ne szóljon bele. Ha a párod meg van elégedve, akkor mindegy, nem? :)
2012. ápr. 17. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim válasza:

Ha csak a kelt tésztát nem tudod elkészíteni , akkor az anyósod alapban pikkel rád ............és azért pletykált rólad a szomszéddal !



A konyhai csőd az nálam kezdődik , pl: amíg meleg addig borsóleves, ahogy kihűlt , már főzelék 2 az 1-ben :-)))

2012. ápr. 17. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Én pedig még akkor melegében odaszóltam volna neki, hogy a szemedbe mondja meg mit csinálsz szerinte rosszul, ne a szomszédnak pletykáljon. ha Te főzöl neki is, akkor pedig

pláne ne kerítéstéma legyen belőle. a madár sem szarik a saját fészkébe...

amúgy pedig tényleg a férjed véleménye legyen a döntő!

2012. ápr. 17. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Jobb a békesség, szóval a kelt tésztás sütihez csak élesztő, langyos tej, ebbe morzsolod, kevés porcukor, kissé meleg helyre teszed, letakarva, ha felfutott az élesztő, a liszt közepébe teszed, kicsit összeforgatod, jöhet a többi hozzávaló, lényeg, hogy jól ki kell dolgozni, a belisztezett tálban pihentetni, keleszteni, két órát,utána ujra átgyúrni kicsit, nyújtás, és a többi a sütitől függ, milyen készül, bukta, kifli, beigli stb. Ajánlom, olvasd, vagy keresd az interneten a Nők lapja, Lajos Mari főzőrovatát, rendkívül jól leírja a teendőket.
2012. ápr. 17. 20:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!