Mit csináljak? (.. )
Figyelt kérdés
Kedvenc édességem, hogy szétválasztom a tojást, külön felverem mindkettőt, majd összeöntöm. Igazából a szalmonella veszély még eszembe sem jutott, valahogy még nem jött rám a felismerés. Tényleg nem kéne enni ilyet? Olyan finom habos.:(2012. ápr. 17. 14:13
1/5 anonim válasza:
Jézusom..ez durva.
Szerintem inkább szokj rá a madártejre, azt fel kell főzni, így nincs szalmonella veszély.
2/5 anonim válasza:
Gyerekkoromban állandóan ezt ettük, a tojás sárgáját felvertük cukorral, nagyon finom, bátyám énekes volot, nyersen ivott minden nap egy tojást, mert azt mondták jót tesz a hangszálaknak, szerencsére soha nem lettünk szalmonellásak.
Egyébként a majonézbe és a tatárbifsztekbe is nyersen kell a tojást beletenni.
3/5 anonim válasza:
Ha biztos helyről veszed a tojást,nem lesz tőle semmi bajod. Mosd meg a héját,mielőtt feltöröd.
4/5 anonim válasza:
nekünk is gyerekkurunk kedvenc édessége volt a cukorra kikevert tojás.soha semmi bajunk nem lett tőle.apám is csak leütötte bicskával a tojás tetejét és már itta is nyersen.
nem kell előre fosni mindentől...
5/5 anonim válasza:
hogy mit csinálj? tegyél bele még egy kis kakaóport, úgy még finomabb:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!