Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak? (.. )

Mit csináljak? (.. )

Figyelt kérdés
Kedvenc édességem, hogy szétválasztom a tojást, külön felverem mindkettőt, majd összeöntöm. Igazából a szalmonella veszély még eszembe sem jutott, valahogy még nem jött rám a felismerés. Tényleg nem kéne enni ilyet? Olyan finom habos.:(

2012. ápr. 17. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Jézusom..ez durva.

Szerintem inkább szokj rá a madártejre, azt fel kell főzni, így nincs szalmonella veszély.

2012. ápr. 17. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban állandóan ezt ettük, a tojás sárgáját felvertük cukorral, nagyon finom, bátyám énekes volot, nyersen ivott minden nap egy tojást, mert azt mondták jót tesz a hangszálaknak, szerencsére soha nem lettünk szalmonellásak.

Egyébként a majonézbe és a tatárbifsztekbe is nyersen kell a tojást beletenni.

2012. ápr. 17. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha biztos helyről veszed a tojást,nem lesz tőle semmi bajod. Mosd meg a héját,mielőtt feltöröd.
2012. ápr. 17. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

nekünk is gyerekkurunk kedvenc édessége volt a cukorra kikevert tojás.soha semmi bajunk nem lett tőle.apám is csak leütötte bicskával a tojás tetejét és már itta is nyersen.

nem kell előre fosni mindentől...

2012. ápr. 17. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
hogy mit csinálj? tegyél bele még egy kis kakaóport, úgy még finomabb:)
2012. ápr. 17. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!