Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hús száradás elleni tippek?

Hús száradás elleni tippek?

Figyelt kérdés

Nos, vettem darált húst. Ezt szeretném húspogácsa szerűen megcsinálni sütőben, zsírpapíron, hogy ne tartalmazzon felesleges zsírt.

Egyszer csináltam már,de száraz lett picit, ezt szeretném elkerülni, várom a tippeket, amelyeket előre is köszönök szépen :)



2012. ápr. 16. 15:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Reszelj bele egy kis nyers krumplit. Nem kell sok, egy kisebb krumpli elég.
2012. ápr. 16. 15:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Süsd muffinformában, akkor nem szárad ki, és sokkal mutatósabb is.
2012. ápr. 16. 15:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Rakj rá egy kis szalonnát.
2012. ápr. 16. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
3. Vàlaszoló: "Rakj rá egy kis szalonnát." EZT ugye nem komolyan irtad? Ugyanis a kérdezö azért akarja sütöben sütni, hogy ne legyen annyira zsiros - akkkor a szalonna nem éppen értelmes ötlet...
2012. ápr. 16. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Mielött a sütöbe teszem a fasirt golyokat kevés olajban éppen csak meg hempergetem. Igy nem lesz száraz ..
2012. ápr. 17. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!