A fagyasztott málnában is sok a rost, vagy az károsodik a fagyasztás során?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 13:58
1/4 anonim válasza:
Marad benne rost, vitamin kevésbé. attól függ mit szertnél készíteni, muffinba tökéletes, torta tetejére nem annyira jó mert plöttyedt, habbá verni cukorral tejszínnel vagy anélkül isteni
2/4 A kérdező kommentje:
Ni igazán sütésre használnám.Inkább azért érdekel mert rostban gazadagon kell táplálkoznom. Azért köszi!
2009. jún. 20. 09:33
3/4 anonim válasza:
A rost változatlan marad fagyasztás hatására
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. jún. 24. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!