Kint hagyhatom vagy inkább rakjam hűtőbe?
Figyelt kérdés
Előre üvegesre pirítottam a hagymát a holnapi ebédhez. Kint hagyhatom a lefedett edényben, vagy inkább tároljam hűtőben? (spájz sajnos nincs)2012. ápr. 14. 18:41
1/3 anonim válasza:
nyugodtan kint hagyhatod, semmi baja nem lesz.
2/3 anonim válasza:
Meleg a lakás? Ablakpárkányra nem tudod kitenni? De ha elfér hűtőben, egy csavaros üvegben berakod és nem lesz szaga. Ha sót teszel rá, bárhol kibírja szerintem holnapig:)
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs túl meleg bent, szóval kint marad :) Köszi szépen!
2012. ápr. 14. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!