A szokásos cukrász tortákban mi van?
Az tejszínhab, főként tejszínhabot használnak. Gondold végig, hogy milyen ízűek voltak ezek a torták amiket ettél. Akkor logikus, hogy olyat nem kérsz. Kérhetsz mondjuk csoki tortát, mert az margarinos krém meg kakaópor, nem tejszínhab.Vagy marcipános tortát aminek a beleseje is marcipán. De az tényleg tejszínhab amiről beszélsz nem tojásfehérje, annyi tojásfehérje a világon nincs-.- De igaza van az egyik válaszadónak, elmész egy jobb cukrászdába, és megkérdezed mit tudnak ajánlani, a kapható tortáknak általában van szeletük is, kóstoljátok meg és ha tetszik akkor azt kell megrendelni. Megmondod, hogy esküvőre tortát de ne habos legyen hanem valamilyen főzött krémes (főzött krémet tényleg csak a nagyon nívós cukrászdákban csinálnak, esetleg vesztek egy zsúrtotát, és akkor nem fogtok tévedni vele!!!
üdv, egy szakmabeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!