Rizses húst mivel szoktátok feldobni?
Figyelt kérdés
Azt főzök ma de szeretném valamivel feldobni,nálunk hús rizs és fűszerek vannak benne.Mit lehetne még hozzátenni?2012. ápr. 10. 09:36
1/8 Tiktaalik válasza:
paradicsom és chilipor,én így szoktam.
2/8 anonim válasza:
zöldborsóval vagy gombával is nagyon finom.
3/8 anonim válasza:
ha több lecsót teszel bele, akkor bácskai rizseshús lesz belőle. isteni finom, pláne, ha szeretitek csípősen.
bors, plusz csípős hegyes paprika.
4/8 anonim válasza:
teszek bele zöldségeket (borsó, répa stb..).
5/8 anonim válasza:
Feldobni a zöldborsóval szoktam.
Nálam alapból belemegy a sárgarépa-gyökér.
6/8 anonim válasza:
én mexikói zöldségkeverékkel szoktam,jó füszerezéssel és utána ezersziget öntettel!! igen finom így,saját találmány:))
7/8 anonim válasza:
Libazsírral készítem, 1 fej hagymával, jó sok őrölt borssal és petrezselyemmel, 2-3 karikára vágott sárgarépával, 1 fehérrel, teszek bele kis kurkumát is (ettől szép sárgás színe lesz), nagyon jó ízt ad a rizses húsnak mindegyik.
8/8 timszy25 válasza:
Én kukoricát szoktam bele tenni vagy borsót.
Attól függ mi van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!