Milyen sütit süssek húsvétra? Gyors válasz kéne
Figyelt kérdés
Egyszerű sütit szeretnék, de megbirkóznék a nehézzel is :)2012. ápr. 7. 12:43
1/15 anonim válasza:
Csinálsz többféle ízű és színű pudingot, pár réteg babapiskótát teszel üvegtálba, ráöntöd. Még néhány réteg babapiskóta és a másikat is. Hogy réteges legyen. :D Nagyon finom és jól is néz ki. :)
2/15 anonim válasza:
nálunk anyu rákóczi túróst sütött meg túrós rudakat(olyan mint a túróspogi) én meg tangó szeletet fogok.
3/15 anonim válasza:
Zserbótorta is isteni. Nálunk az lesz. :) És csakis friss dióból csináld, a dejó nem az igazi. :)
4/15 anonim válasza:
árvácska,sajttorta,citromos süti(van ilyen citromos-krémes,fehér habos,az nagyon ízlik,de nem tudom a nevét),zserbó,zselés:):P
azt hogy zselés azt arra a kocsonyszerűsre értem.:P
mi eddig olyat is csináltunk hogy húsvéti tojások(nem csoki)rajta a tortán,amibe volt pl csoki,piskóta,máz.
ezutóbbit nem tudom .
6/15 anonim válasza:
utolsó vagyok:eszembe jutott hogy sima házi pogi is jó ötlet:)
7/15 anonim válasza:
Sportszelet :)
(Nem az amit sütni kell, hanem a kekszes-gyúrós változat)
9/15 A kérdező kommentje:
huh köszi :) találtam egy jó kis perec receptet, meg lehet, hogy kalácsot sütök még :)
2012. ápr. 7. 13:03
10/15 anonim válasza:
13:01
kekszes-gyúrós sportszelet?
belinkelnéd,vagy leirnád?
én még csak a lapokat sütős és közé krémesről hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!