Milyen gyümi legyen a tortán?
Figyelt kérdés
Kislányom holnap 1 éves lesz.Gyümitortát sütök neki.Mivel Elmo a kedvence a Sesame utcából,gondoltam,hogy kirakom gyümiből.Szemei banánkarikák,orra barack lesz,de miből legyen a piros teste?Mert epret,málnát,stb még nem ehet?És a fekete szája?Ötletek?2009. jún. 17. 08:04
1/7 anonim válasza:
1 éves gyerek már pl. meggyet, cseresznyét ehet és az pirosas színű is :)
2/7 anonim válasza:
Ribizli piros,szeder fekete.De lehet egy vékony csokicsík
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2009. jún. 17. 21:36
4/7 anonim válasza:
sztem lehet smarties, ami könnyen olvad.
5/7 anonim válasza:
Micsoda ötlet!
Épp mostanában nézegettem hogyan készíthetnék Elmo tortát,mindenhol krémmel van habzsákból kinyomva/pontozva de ez nagyon jó ötlet!Kisfiam 2.szülinapjára szeretném majd elkészíteni,és azt hiszem így gyümölcsösen lesz a legjobb,legegyszerűbb és legfinomabb!
Azt megkérdezném végül mivel csináltad meg a piros és a fekete színt?Pirosnak a ribizlit gondolnám,na de ilyenkor honnan is szedjek ribizlit?Azt hiszem majd meggyel vagy cseresznyével rakom ki,és zselét öntök rá :-)
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok,még azelőtt írtam hogy teljesen végig olvastam volna a válaszokat :-) a szeder száj is jóó!
Fagyasztott gyümölcsből is készíthető?Vagy ha felenged a gyümölcs már nem lesz olyan az állaga hogy tortára tehessem?
7/7 A kérdező kommentje:
Meggyből volt (befőtt) az arca és szétszedtem egy tejszeletet és a tetejéből kiszabtam a száját.Piros zselével leöntöttem.Ja, a szembogara is tejszeletből volt,és a tejszelet "tejes részéből" megnagyobbítottam a banán szemeket,hogy olyan jó kis gülü legyen.Szuperul sikerült:)A barack (szintén befőtt) orrát is kicsit megszabtam,olyan Elmosra.Szerintem fagyasztottból ne csináld!Elázhat,deformálódhat.Jobb a befőtt.Ha még van kérdésed írj privit.Esetleg küldhetek képet is róla,ha kell.
2010. okt. 9. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!