Bontott dobozos tej. Kibír 12 napot a hűtőben?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 17:20
1/19 anonim válasza:
Nem. Idd meg, ne hagyd a hűtőben.
2/19 anonim válasza:
Az van ráírva, hogy felbontás után hűtőben 3-4 napig tárolható, én max 4 napig szoktam.
3/19 anonim válasza:
Szerintem érzi az orrod, hogy nem.
4/19 anonim válasza:
Kibírni kibírja, csak közben átalakul :D
5/19 anonim válasza:
az UHT tej felbontva is kibír tíz napot egy jó hűtőben.
többezer laborellenőrzést végeztünk minőségre,ami mikroszkopikus és érzékszervi bírálat volt, különböző bontott mintákból. nyilván biztonsági okokból a gyártó rövidebb időt jelöl meg.
-tejes-
6/19 anonim válasza:
Több mint egy hete a hűtőbe van egy dobozos tej, semmi baja. Ilyenkor elgondolkodok valójában mi van a dobozban, mert hogy nem rendes tej az biztos. A mamám régebben szokott rendes tehén tejet hozni, az max 2-3 napot bírt ki és elkezdett csomósodni.
7/19 anonim válasza:
utolsó nyugodj meg tehéntől való tej van benne!! mi a jó fenét tennének bele. bőven elég a 135 fokon való sterilizálás.az, hogy a zsírja mennyi legyen, a fogyasztó diktálja...
-tejes-
8/19 anonim válasza:
12 már necces, a helyedben nem innám meg, de vannak tejek, amik simán elállnak egy hétig (sparos ESL pl.), tovább nem akarom tesztelni :P
9/19 anonim válasza:
az ESL eleve 21 nap szavatosságú.bontva az is simán eláll plusz 10 napig.
10/19 anonim válasza:
Hát ezt egyszerűen megtudhatod.Forrald fel+!Ha nem jó akkor kicsapódikl ha jó akkor meg...jó!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!