Van olyan recepted, amit te találtál ki, és büszke vagy rá?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 12:54
11/15 anonim válasza:
Én mindig másoktól lopok :)) de úgy átalakítom, hogy az
opponensek sem veszik észre...bár ki tudja, lehet, hogy 20 év múlva rájönnek a turpisságra.
12/15 anonim válasza:
nekem a saját kialakítású rizses húsom viszi a pálmát itthon:))
13/15 anonim válasza:
az eredeti az egyetlen a hamisithatatlan lasange ooh istenem de finom :)))
14/15 anonim válasza:
éppen most agyalok rajta, remélem eredeti és utánozhatatlan lesz:))
15/15 anonim válasza:
Off:
Bocsi, hogy csak most írok, persze megadom az ananászos csirke receptet :D
Hozzávalók: 60-70 dkg csirkemell
2 ek olaj
1 ananász konzerv
morzsolt majoranna
só
kistejföl
2ek liszt
cukor
A megtisztított/felkockázott csirkemellet olajon fehéredésig pároljuk.
Sózzuk és kb. 1 ek morzsolt majorannát rászórunk.
Felöntjük kb. fél l vízzel és puhára főzzük.
Lisztből és tejfölből habarást készítünk.
Az ananászokat kisebb kockákra vágjuk, majd a levével együtt hozzáöntjük a húshoz.
Kb. még 5 percig főzzük majd besűrítjük a habarással.
Rizzsel tálaljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!