Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van olyan recepted, amit te...

Van olyan recepted, amit te találtál ki, és büszke vagy rá?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 2. 12:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én mindig másoktól lopok :)) de úgy átalakítom, hogy az

opponensek sem veszik észre...bár ki tudja, lehet, hogy 20 év múlva rájönnek a turpisságra.

2012. ápr. 2. 15:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem a saját kialakítású rizses húsom viszi a pálmát itthon:))
2012. ápr. 2. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
az eredeti az egyetlen a hamisithatatlan lasange ooh istenem de finom :)))
2012. ápr. 2. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
éppen most agyalok rajta, remélem eredeti és utánozhatatlan lesz:))
2012. ápr. 2. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:

Off:

Bocsi, hogy csak most írok, persze megadom az ananászos csirke receptet :D


Hozzávalók: 60-70 dkg csirkemell

2 ek olaj

1 ananász konzerv

morzsolt majoranna

kistejföl

2ek liszt

cukor


A megtisztított/felkockázott csirkemellet olajon fehéredésig pároljuk.

Sózzuk és kb. 1 ek morzsolt majorannát rászórunk.

Felöntjük kb. fél l vízzel és puhára főzzük.

Lisztből és tejfölből habarást készítünk.

Az ananászokat kisebb kockákra vágjuk, majd a levével együtt hozzáöntjük a húshoz.

Kb. még 5 percig főzzük majd besűrítjük a habarással.

Rizzsel tálaljuk.

2012. ápr. 6. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!