Mit főztök ma vacsira?
Figyelt kérdés
Igazán semmi fincsi nem jut az eszembe, ami gyorsan elkészül.2009. jún. 15. 16:26
1/12 anonim válasza:
én már megfőztem a rakott csirkemellet, de az nem készül el gyorsan
én ilyen esetekben bolognai makarónit szoktam főzni
2/12 anonim válasza:
palacsinta lesz, előtte meg hideg szendvicsek
3/12 anonim válasza:
Rízses lecsó /nem konzerv!/ kovászos uborkával, eper.
4/12 anonim válasza:
Én pörköltet főzök mindjárt készen van. Most éppen spagetti lesz a köret és hozzá Tzaziki saláta.
5/12 anonim válasza:
Tepsibe bedobtam:más fél kg csirke comp,paprika,hagyma,petrezselyem,rá tejfölös öntet ja meg krumpli van még benne:)
6/12 anonim válasza:
zöldbab leves
talán túrós csusza, de lehet h gombóc
7/12 anonim válasza:
Maradt pörkölt hétvégéről, most sütöm a palacsintát, tejföl van bőven.
Kitaláltad ugye? HORTOBÁGYI PALACSINTA!!!
8/12 anonim válasza:
Én is palacsintát sütöttem,pudingosat meg kakaósat. Ja,meg krumplis tészta van kovászos ubival. Sajnos a tejszines csirkém elfogyott,pedig ettem volna még... =)
9/12 anonim válasza:
Én semmit, gazdag hideg vegyestál, a kertben termett cuccokból, plusz sajt, sonka, tojás (szintén hazai) és tej (szomszédból). :D Jól fog esni nekem, mint városi libának. :D
10/12 anonim válasza:
de jó nektek hogy ehettek...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!