Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tzatziki szószt hogyan lehet...

Tzatziki szószt hogyan lehet hígra csinálni?

Figyelt kérdés
Ahhoz hasonlót akarok mint amilyen a gyrosos csinál, sokkal hígabbat mint amit joghurttal lehet. Ötletek?
2012. márc. 30. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Natúrjogival keverd ki,és ha még azon is higítanál azt egy csepp kis tejjel megteheted.
2012. márc. 30. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
főzőtejszínnel is higíthatod, de ízesítsd is utána, nehogy íztelen legyen.
2012. márc. 30. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 Shai-Hulud ***** válasza:

Szerintem egyszerűen csak ne facsard ki az uborkát miután lereszelted. Akkor az uborka leve hígítani fogja a joghurtot. Az eredmény egy sokkal hígabb, folyékony mártás lesz, de az íze megmarad ugyanolyannak, mint az eredetié.


Pedro

2012. márc. 30. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
tökéletes pedro gondolata, de én inkább kifacsarnám, és utána adagolnék vissza annyi levet, amilyen hígra szeretném.
2012. márc. 30. 10:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!