Tzatziki szószt hogyan lehet hígra csinálni?
Figyelt kérdés
Ahhoz hasonlót akarok mint amilyen a gyrosos csinál, sokkal hígabbat mint amit joghurttal lehet. Ötletek?2012. márc. 30. 09:14
1/4 anonim válasza:
Natúrjogival keverd ki,és ha még azon is higítanál azt egy csepp kis tejjel megteheted.
2/4 anonim válasza:
főzőtejszínnel is higíthatod, de ízesítsd is utána, nehogy íztelen legyen.
3/4 Shai-Hulud válasza:
Szerintem egyszerűen csak ne facsard ki az uborkát miután lereszelted. Akkor az uborka leve hígítani fogja a joghurtot. Az eredmény egy sokkal hígabb, folyékony mártás lesz, de az íze megmarad ugyanolyannak, mint az eredetié.
Pedro
4/4 anonim válasza:
tökéletes pedro gondolata, de én inkább kifacsarnám, és utána adagolnék vissza annyi levet, amilyen hígra szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!