Hol tudok marcipán masszát venni Bp-en esetleg neten rendelni?
Figyelt kérdés
A kisfiam első szülinapi tortájához kellene..és ha tud valaki segíteni abban,hogy kell használni az is jó lenne.csak ki kell nyújtani és rátenni vagy mit kell vele??Köszönöm.2009. jún. 15. 14:41
1/4 anonim válasza:
tesco és hasonlóban lehet kapni a sütéses részen, de metróban is.
szoba hömérsékletü legyen. én megszoktam gyurni és ha szinezni akarom, akkor ételfestékkel gyurom át, és porcukron kinyujtom és olyanra vágom amilyenre akarom.
2/4 anonim válasza:
Azok az előre csomagolt marcipán rudacskák nem jók amit a boltban lehet kapni? Nálunk (Győr) minde nnagyobb boltban (Tesco, Spar, Kaiser) van ilyen Szamos marcipán.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek és ha egy gömb alakra akarom fektetni akkor csak kivágom méretre és ráfektetem??egy labdatortát szeretnék csinálni neki..
2009. jún. 15. 18:51
4/4 anonim válasza:
Szia!
Általában a cukrászdák is árulnak olyan kész marcipánmasszát, amit te magad tudsz otthon megformálni. Eddig Szamos felíratúból láttam a legtöbbet. Olyan helyes kis krinolin (szafaládé) alakúak, de már nagyobb szupermarketek pultjain is megtalálhatóak, a van.cukrok, csolimázak mellett.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!