Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lekváros buktához a házi...

Lekváros buktához a házi lekvárt, ami nem annyira sűrű, mivel lehet sűríteni?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a sütésálló lekvárt, a házit szeretném a buktába tenni, de félek, hogy kifolyik :(
2012. márc. 27. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
zselatinnal
2012. márc. 27. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
67%

Ha zselatinnak sűríted,akkor még inkább kifolyik.

Ha a házi lekvár nagyon híg,keverj hozzá egy kis diót,vagy grízt.

2012. márc. 27. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
lékötővel
2012. márc. 27. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha híg a lekvárod, akkor se érdemes sűrítened zselatinnal,mert a hő hatására ugyanúgy folyóssá válik. TAlán dióval, mákkal, ha úgy szeretitek.
2012. márc. 27. 21:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Zabkorpával.
2012. márc. 27. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
esetleg próbáld meg beforralni a lekvárt még sűrűbbre.csak vigyázz oda ne kapjon.
2012. márc. 28. 06:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
83%

a lékötő nem marhaság, kár volt lepontozni. kukorica keményítő, amivel lehet módosítani a gyümölcstöltelékek

létartalmát.

almás, meggyes, túrós töltelékekhez hasznákják, hogy ne folyjon ki a tésztából.

valószínűleg egy-két kanállal a híg lekvárt is össze lehetne fogatni...

2012. márc. 28. 06:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!