Lekváros buktához a házi lekvárt, ami nem annyira sűrű, mivel lehet sűríteni?
Figyelt kérdés
Nem szeretem a sütésálló lekvárt, a házit szeretném a buktába tenni, de félek, hogy kifolyik :(2012. márc. 27. 21:21
2/7 anonim válasza:
Ha zselatinnak sűríted,akkor még inkább kifolyik.
Ha a házi lekvár nagyon híg,keverj hozzá egy kis diót,vagy grízt.
4/7 anonim válasza:
Sajnos, ha híg a lekvárod, akkor se érdemes sűrítened zselatinnal,mert a hő hatására ugyanúgy folyóssá válik. TAlán dióval, mákkal, ha úgy szeretitek.
6/7 anonim válasza:
esetleg próbáld meg beforralni a lekvárt még sűrűbbre.csak vigyázz oda ne kapjon.
7/7 anonim válasza:
a lékötő nem marhaság, kár volt lepontozni. kukorica keményítő, amivel lehet módosítani a gyümölcstöltelékek
létartalmát.
almás, meggyes, túrós töltelékekhez hasznákják, hogy ne folyjon ki a tésztából.
valószínűleg egy-két kanállal a híg lekvárt is össze lehetne fogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!