Melyik édesítő hasonlít legjobban a cukorra?
Figyelt kérdés
Én szinte már mindent próbáltam, mesterségesen belül is, és használtam már steviát is, de sajnos mindegyiknek mellékíze van, és egyik sem nyújt "cukor élményt".. A legrosszabb az hogy általában éhesebb és szomjasabb leszek tőlük, és nem beszélve arról hogy utóíz marad a számban :(2009. jún. 14. 22:11
11/11 anonim válasza:
Hát, az lehet, hogy a xilit drága volt 9 éve, de hogy akkor sem hasonlított az íze a cukorhoz, az biztos. A xilitnek is csak ugyanolyan "tipikus édesítőszer íze" van, mint akár az eritritnek, olyasmi hűvös érzést hagyva maga után, mint a szőlőcukor. A kristálycukor íze sokkal teltebb, szerintem a MALTITOL hasonlít hozzá legjobban, állagra viszont a legkevésbé, mert finom por, ami nem oldódik annyira könnyen, mint a cukor, meg kevésbé édes, de ez nem feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!