Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell krumplival sűríteni...

Hogy kell krumplival sűríteni a főzelékeket?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb burgonypahellyel.Egyébként meg belefőzöd a krumlit és összetöröd.

De pl.zöldborsót,karalábét sűrítheted úgy is,hogy a megfőtt borsóból kiveszel.azt töröd össze és teszed vissza a főzelékbe.Természetesen a főzeléknek nem lehet sok leve.

2009. jún. 13. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
előbb főzd meg, így tuti a főzelékben nem marad nyers. Kis aprólékokra vágod hamarabb megpuhul, és ha utólag adagolod a főzelékhez am égtöbb krumplit, akkor ettől lesz sűrűbb, mert szilárd, az állaga is egészen más lesz, a sok krumpli és a habarás a lényeg, de persze mellette arányosan kell izesíteni, ha több adagot főzöl, akkor több izesítő kell bele.
2009. jún. 13. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2009. jún. 14. 07:33

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!