Hogy kell krumplival sűríteni a főzelékeket?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 20:47
1/3 anonim válasza:
A legegyszerűbb burgonypahellyel.Egyébként meg belefőzöd a krumlit és összetöröd.
De pl.zöldborsót,karalábét sűrítheted úgy is,hogy a megfőtt borsóból kiveszel.azt töröd össze és teszed vissza a főzelékbe.Természetesen a főzeléknek nem lehet sok leve.
2/3 anonim válasza:
előbb főzd meg, így tuti a főzelékben nem marad nyers. Kis aprólékokra vágod hamarabb megpuhul, és ha utólag adagolod a főzelékhez am égtöbb krumplit, akkor ettől lesz sűrűbb, mert szilárd, az állaga is egészen más lesz, a sok krumpli és a habarás a lényeg, de persze mellette arányosan kell izesíteni, ha több adagot főzöl, akkor több izesítő kell bele.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2009. jún. 14. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!