Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » SOS Emeletes tortához milyen...

SOS Emeletes tortához milyen túrókrémet csináljak, ami megtartja magát?

Figyelt kérdés

Tehát nem csatos formában fog készülni MA a torta,nem lesz fal,ami megtartja a krémet és itt el is bizonytalanodtam az eddigi zselatinos-tejszínes receptektől.:(

S ha valaki tudja 850 gramm túróhoz írja le az arányokat is,KÖSZÖNÖM!

2012. márc. 23. 07:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hátha még hasznát veszi a tapasztalatomnak: habtejszín helyett használj cukrászhabot! Nekem nagyon bevált, kb 30 mp alatt fel tudom venni, és nagyon szép kemény lesz a hab, később sem esik össze. Se fixáló, se zselatin nem kell bele. Én Oké Habmestert használok.
2012. szept. 10. 21:35
 12/22 anonim válasza:
Ezt a receptet hasznalni fogom eniss:))) koszi!!!!
2012. szept. 12. 22:52
 13/22 anonim ***** válasza:
Mármint a túrókrém receptjére gondolsz? Kérlek majd számolj be az eredményről légyszíves. Köszi.
2012. szept. 13. 14:24
 14/22 anonim válasza:
Igen igen... a túrókrémre... holnap emeletes , babakék fondant tortát csinálok... csokimázzal csurgatott csokipohárral a tetején és a belseje barackos túrós lex. ez a recept nyerte el a tetszésem :))
2012. szept. 13. 18:01
 15/22 anonim ***** válasza:
nagyon remélem, hogy jól fog sikerülni!
2012. szept. 13. 18:54
 16/22 anonim válasza:
Szia nagyon jól sikerült én negyedekre vágott őszibarit is tettem bele és 1 éjszaka gűtás után gyönyörűen rászilárdult... a 3 emeletes torta olyan szinten kemény volt,h rá lehetett volna ülni :)) kép :)) [link]
2012. szept. 30. 14:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy jól sikerült a krém és a torta is... Megnéztem a képet is, tényleg szép lett. Ehhez aztán nekiülhettetek egy páran! :)
2012. okt. 9. 16:40
 18/22 A kérdező kommentje:
Na hé mi van itt Csajok!:) Had lássam csak Én is azt a "emeletes , babakék fondant....tortát"! Valahova töltsétek fel a képet,hogy a maradi fészbúk mentes fejem is meg tudja nézni!:D Köszi!
2012. okt. 12. 09:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Ott szerepelt a link.... Ha rákattintasz, akkor megláthatod te is..., én már láttam...
2012. okt. 12. 16:22
 20/22 anonim válasza:
A babakek tortas vagyok. Holnap ismet sutok :)))) a fincsi jol bevalt turokrembol:)
2013. okt. 29. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!