S. O. S. Hogy csináljak ISLER ízű tortát?
a piskóta recept megvan: kakaós piskótát csinálok és 3 részre várom
a teteje olvasztott étcsoki lenne, ez is rendben van
a tölteléket nem tudom nagyon :S
barack lekvár( házi) lenne és olvasztott tejcsoki összekeverve
ez így milyen? ha valakinek van jó ötlete nagyon megköszönöm
hát én az isler receptjét venném alapul, szóval nem kakaós piskótát készítenék, hanem diós-fahájasat
a töltelék az islerhez hűen ribizlilekvárral készülne, mondjuk úgy, hogy egy vaníliás főzött krémet ízesítenék bőven ribizlilekvárral (azért keverném krémbe a lekvárt, mert az én értelmezésemben a piskóta+lekvár még nem torta, a tortában krém van)
És a végén az egészet bevonnám keserű csokival
a piskótát nem akarom változtatni, nagyon jó receptem van
a krém esetleg így? csoki pudingba baracklekvár?
ne, akkor maradj inkább az eredeti elképzelésednél
ez a csokipudingos-lekváros mix szerintem felejtős
Az isler alapja linzertészta, amit sütés után lekvárral összetöltenek, majd csokival áthúzzák. Tehát a piskóta nem ad isler ízt.
(cukrász)
22:11
cukrász - fantázia nélkül...
Na először is hagy kötekedjek.Nem tudom hallottál e már az elég híres sacher tortáról, ami bizony piskóta és lekvár, egy dkg krém nincs benne.
Én személy szerint nem piskótával csinálnám, hanem a dobos tésztájával, de ha mindenképp piskóta, akkor én beletenném szó szerint az islert a tortába.
Méghozzá úgy hogy sütnék egy adag islert, de nem vonnám be csokival.A kész islereket megtörném, és egy tejszínes krémhez keverném.Ezt az islerdarabos krémet tölteném a piskóta lapok közé, a tortát kívülről behúznám azzal a lekvárral amit az islerhez is használtam, és arra húznám rá az étcsokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!