Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S. Hogy csináljak ISLER...

S. O. S. Hogy csináljak ISLER ízű tortát?

Figyelt kérdés

a piskóta recept megvan: kakaós piskótát csinálok és 3 részre várom

a teteje olvasztott étcsoki lenne, ez is rendben van

a tölteléket nem tudom nagyon :S

barack lekvár( házi) lenne és olvasztott tejcsoki összekeverve

ez így milyen? ha valakinek van jó ötlete nagyon megköszönöm



2012. márc. 21. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:

hát én az isler receptjét venném alapul, szóval nem kakaós piskótát készítenék, hanem diós-fahájasat

a töltelék az islerhez hűen ribizlilekvárral készülne, mondjuk úgy, hogy egy vaníliás főzött krémet ízesítenék bőven ribizlilekvárral (azért keverném krémbe a lekvárt, mert az én értelmezésemben a piskóta+lekvár még nem torta, a tortában krém van)

És a végén az egészet bevonnám keserű csokival

2012. márc. 21. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:

a piskótát nem akarom változtatni, nagyon jó receptem van


a krém esetleg így? csoki pudingba baracklekvár?

2012. márc. 21. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:

ne, akkor maradj inkább az eredeti elképzelésednél

ez a csokipudingos-lekváros mix szerintem felejtős

2012. márc. 21. 18:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:
és a lekvár+tejcsoki?
2012. márc. 21. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Az isler alapja linzertészta, amit sütés után lekvárral összetöltenek, majd csokival áthúzzák. Tehát a piskóta nem ad isler ízt.

(cukrász)

2012. márc. 21. 22:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

22:11


cukrász - fantázia nélkül...

2012. márc. 21. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Na először is hagy kötekedjek.Nem tudom hallottál e már az elég híres sacher tortáról, ami bizony piskóta és lekvár, egy dkg krém nincs benne.


Én személy szerint nem piskótával csinálnám, hanem a dobos tésztájával, de ha mindenképp piskóta, akkor én beletenném szó szerint az islert a tortába.

Méghozzá úgy hogy sütnék egy adag islert, de nem vonnám be csokival.A kész islereket megtörném, és egy tejszínes krémhez keverném.Ezt az islerdarabos krémet tölteném a piskóta lapok közé, a tortát kívülről behúznám azzal a lekvárral amit az islerhez is használtam, és arra húznám rá az étcsokit.

2012. márc. 22. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!