Milyen legyen a leves? A második zöldborsófőzelék fasírttal?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 01:21
11/12 anonim válasza:
Igen de a kérdés nem az volt, hogy legyen-e leves?
12/12 anonim válasza:
valamilyen krémleves. fokhagymakrém, francia hagymaleves,sajtkrém,zellerkrém, gyümölcskrém... stb. pirított kenyérkockával vagy levesgyönggyel.
bármikor készíted is,ezek, mindig bejönnek főzelék előtt
éppen csak étvágygerjesztőnek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!