Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pangasius hal helyett...

A pangasius hal helyett milyen halat ajánlotok, ami hasonló ízű?

Figyelt kérdés
Lementettem jó pár pangasius receptet, de mivel elég sokan írják, hogy nem éppen higénés környezetben nevelik, szeretném valami másra lecserélni. Persze lehet, hogy csak rémhír, de kíváncsi vagyok, milyen halfajtákkal lehetne helyettesíteni :)
2012. márc. 13. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem fogas is tök jó :D
2012. márc. 13. 19:46
 2/10 anonim ***** válasza:
de a heck is jó ha tudsz szerezni 1. voltam
2012. márc. 13. 19:46
 3/10 anonim ***** válasza:
67%

A fogas bizony kiváló :)

De vehetsz vajhalat, lazacot is.

2012. márc. 13. 19:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan eheted a pangasiust is, csak rémhírkeltés folyik /talán nem tetszik a konkurenciának, hogy qrva olcsó/.
2012. márc. 13. 19:53
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Fölösleges lecserélni, csak a konkurencia védi magát. Én bármelyik halfajtáról tudok neked gusztustalan képet linkelni. Viszont egy jó hír. Bármely hal jobb, mint az iparilag levágott melegvérű állat.

A húst cseréld nagyipariról kistermelőire, sokkal többet tettél magadért.

2012. márc. 13. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is pangasiust ettem sokáig, aztán egyszer megcsapta az orromat az "édeskés" illata, olyan furi, azóta nem tudom megenni. Mielőtt sokat vásárolnál belőle, szagolgasd meg nyersen...
2012. márc. 13. 19:59
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

Én csak marhahúst ajánlok, vagy birkát, mert minden más állattal midnenféle szemetet meg lehet eteteni!

A csirkékről számomra nemrég derült ki, hogy a vágóhídon összegyüjtött belekkel és tollakkal "etetik" a következő nemzedéket.

4 ezer forintos kukorica mellett így vegyél olcsó csirkét.

A disznók köztudottan bármit megzabálnak még egy trabantot is lásd macskajaj.

Igazából ami "tiszta" hús lehetne, azt a mezei ember nem tudja megfizetni!

Pl: nyúl, bárány, lazac.

Aztán csodálkoznak mitől van annyi rákos.

2012. márc. 13. 20:00
 8/10 anonim ***** válasza:
én nagyon szeretem a halat, és halfilét is. Nekem is a pangasius a kedvencem, nem cserélem le.
2012. márc. 13. 23:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem sem tudnak eltántorítani a pangasiustól, nagyon ízlik, így nem hagyom befolyásolni magamat a mostanában divatos élelmiszer rémhírekkel.

láttam én már hazai vizeken is sok mocskot, mégis megvesszük a kifogott,lehalászott halat...

a tengerparti halpiacokról pedig jobb nem is beszélni, mégis virágzik a halkereskedés.

2012. márc. 14. 14:33
 10/10 anonim ***** válasza:
én szeretem pangasius jó a kis ázsiaiak szarát enni kell a változatosság az európai és az amerikai szar után
2012. márc. 20. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!