Eddig sem volt önbizalmam palacsintasütés ügyben, de ma végképp elment az összes kedvem. Minden a recept szerint csinálok, mégsem tudok vékony és könnyű palacsintát sütni. Mi a titka a fenti tulajdonságokkal rendelkező palacsinta készítésének?
Figyelt kérdés
2012. márc. 10. 17:58
21/21 anonim válasza:
Az a baj h ők nem leírták h ők h csinálják hanem kritizáltak h a tejnek semmi helye a palacsintában. Szerintem meg kostolják meg és aztán mondjákk h nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!