Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem tud manapság a...

Miért nem tud manapság a lányok igen nagy része főzni? Ez normális manapság? Ha majd gyerekük lesz és kicsit nagyobbacska lesz, akkor majd hordják a gyorsétterembe kajálni?

Figyelt kérdés

2012. márc. 9. 05:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
igazad van utolsó! :)
2012. márc. 9. 16:17
 22/40 anonim ***** válasza:
95%
11:10 es vagyok, minden esetben én rossza nem írtam mégis le lettem pontozva...."66 %ban hasznos a válasz"...ez az igazság és kész. én személy szerint imádok sütni főzni....rengeteg recepted összeírogattam már amiket én újítottam és az a vágyam h majd ha 30 felett leszek lehet írok egy internetes receptes blogot, addig lesz még bőven recept :) üdv
2012. márc. 9. 16:20
 23/40 anonim ***** válasza:
87%

9,00 vagyok.

11,10-es! Én felfelé pontoztalak akkor is, és a mostanira is adtam neked aranyos kis zöld kezecskét. Ne törődj a pontokkal, örülj, hogy te azok közé tartozol, aki nem kényszerül az egészségtelen kész-kaják, gyors kaják megvásárlására, mert meg tudod magadnak csinálni a "mama főztjét"! :)))

2012. márc. 9. 17:46
 24/40 anonim ***** válasza:
79%
köszi utolsó! aranyos vagy :)))
2012. márc. 9. 17:57
 25/40 anonim ***** válasza:
64%

Én 22 vagyok,tudok ,és szeretek is főzni,a szakács pályával is kacérkodtam.. Mondjuk nekem semmi bajom azzal,aki nem tud,vagy nem akar megtanulni. Én pl varrni nem tudok,soha nem mutatta meg senki,hogy hogy kell,és őszintén szólva nem is érdekel,rém unalmasnak találom.más a főzéssel lehet így.

Mondjuk tekintve,hogy ma már a nők is dolgoznak,és meg kellene oszlania a házimunkának szerintem az sem normális,hogy még mindig CSAK a nők irányába elvárás a főzés,itt is látszik miknek hordják el az emberek azt aki nem tud:D

2012. márc. 9. 18:46
 26/40 anonim ***** válasza:
93%

Igaz, amit a 18,46 ír, hogy a nőktől "elvárjuk", hogy tudjon főzni.

Elvárom én pl. a férfiaktól azt, hogy ne essen ki a csavarhúzó, kalapács, stb. kézi-szerszám a kezéből. Tudja megjavítani az elromlott kilincset, zárat stb. Sajnos, ma már az esetek legnagyobb részében erre sem lehet számítani! :)))

2012. márc. 9. 18:55
 27/40 anonim ***** válasza:

"Én pasi létemre szeretek főzni, húsokat sütni stb. Egyedül a süteményeket nem csinálom meg, bár nem is eszek sokat... "

Sütni-főzni én is szeretek, a sütemény falnám, de a mostani párom konyhai analfabéta -32 éves-, és a sütemény nem az erősségem /nem tudok grammozva sütni/.

2012. márc. 10. 18:23
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy mentem férjhez, hogy szinte semmit nem tudtam főzni, viszont kaptam nászajándékként egy szakácskönyvet. Elég gyorsan belejöttem a főzésbe, amit nem tudtam azt megkérdeztem anyukámtól vagy anyósomtól. Sütni viszont 40 éves koromig szinte semmit nem sütöttem, mivel anyósom doboz számra hordta a süteményeket. Aztán amikor meghalt elkezdtem kisérletezni, és ma már az ismerősök szerint nagyon finom sütiket sütök. A legnagyobb problémának azt tartom, hogy a legtöbb mai fiatal nem is akar megtanulni főzni, mert "fáradt" a rengeteg munka után. 25 éve folyamatosan dolgozom, kivéve azt a 3 évet amig az egymás után született fiaimmal otthon voltam Gyesen. Még automata mosógépem sem volt, mégis mindig volt tiszta ruha, tiszta lakás és főtt étel a munka mellett.
2012. márc. 10. 20:39
 29/40 anonim ***** válasza:
Én szeretek sütni-főzni, szívesen csinálom. Egyébként én nem úgy venném észre, hogy a kortársaim nem tudnának főzni, szerintem a legtöbben tudnak:) A gyorséttermi kaját én sem nagyon szeretem, kisgyereket meg pláne nem tömném vele.
2012. márc. 24. 08:38
 30/40 Mazsi kutyi válasza:
Szerintem ezt a dolgot túl komolyan veszik mostanság... A főzés nem nagy tudomány és ha valaki akar megtanul ha nem akkor biztos nem hal éhen ha meg vkinek gyereke lesz és rá lesz szorulva arra, h főzzön akkor elővesz egy receptkönyvet és összedob vmit és majdcsak megtanulja.. nem kell ezt ilyen komolyan venni... Én is egy 18 éves lány vagyok nem sűrűn főzök de ha néha rámjön nem vmi nehéz összedobni egy finom menüt pedig ez egy fél évben egyszer ha rámjön...
2012. ápr. 9. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!