Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez jó vacsora lenne? Ja és...

Ez jó vacsora lenne? Ja és valaki leírná nekem a petrezselymes krumpli receptjét?

Figyelt kérdés

Előétel: [link]

Főétel: [link] vagy

[link] vagy

[link]

Desszert: [link]

[link] vagy

[link]

Anyunak és apunak szülinapja lesz, és egy vacsorával szeretnék nekik kedveskedni a tesóimmal. Szerintetek ezek így jók lesznek? És meg tudnám csinálni, mert még csak 15 vagyok, de már többször sütöttem sütit, rántottam már ki húst. És tudok rizst csinálni. Valamilyen más leves ötletek, amik egyszerűek???

2012. febr. 19. 01:14
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

szerintem ezek nem nehezek, még a torta sem, én tegnap a 2. kaját csináltam, nagyon finom lett nem is nehéz elkészíteni. sőt a másik kettő is isteni.

2012. febr. 19. 02:54
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

petrezselymes recept.:

hv.: 1 kg kifliburgonya

petrezselyem

5 dkg vaj

a krumplit megfőzöd, kihűtöd. majd serpenyőbe teszed a vajat, bele a krumplit rá, só, petrezselyem, kicsit sütöd h összeérjen.

aki szereti a f.hagymát, vhagymát az is tehet hozzá

2012. febr. 19. 02:57
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Én teljesen másképp csinálom a petrezselymes krumplit.

A megtisztitott, kockára vágott krumplit kevés olajon kezdem párolni pár kanál vizzel. Még az elején megsózom és megszórom jó sok petrezselyemmel, ezekkel együtt párolom. Figyelni kell rá, kevergetni kell, ha elfőtt a viz alóla akkor pótolom.

2012. febr. 19. 06:51
 4/8 anonim ***** válasza:
7%
Ha egy petrezselymes krumplit sem tudsz megcsinálni, akkor hogy fogod az általad felsoroltakat?!
2012. febr. 19. 07:52
 5/8 anonim válasza:
75%

nagyon fognak örülni szüleitek!!!

tök jó ötlet!

2012. febr. 19. 08:59
 6/8 A kérdező kommentje:

4-nek

Jogos. DE attól, hogy nem tudok petrezselymes krumplit csinálni az nem azt jelenti, hogy egy béna, ügyetlen emberke vagyok. Csak annyit jelent, hogy eddig nem érdekelt az elkészítése. Köszönöm a válaszokat.

2012. febr. 19. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Petrezselymes krumpli MÁSKÉNT!

A héjában megfőzött krumplit megpucolom, kockákra darabolom. Apróra vágott (reszelt) vöröshagymát dinsztelek, majd gyorsan hozzákeverem az apróra vágott petrezselymet. Mivel az vizes (mosott), gőzt vet, a hagymából és a petrezselyemből lesz egy sűrű alap, abba forgatom a krumplit, sóval, borssal, vegetával ízesítem.

2012. febr. 19. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Dicsérendő az ötleted, nagyon szép meglepi lesz!

DE VIGYÁZZ! A borjúhús nagyon drága, lehet, hogy az árából a mamád akár 2 hétig is eteti a családot!

Én a helyedben sertést vennék (karajt), és ha abból 2 szelettel többet veszel, és csinálsz belőle "becsinált" levest, (felkockázod hozzá a husit) vagy síma húslevest, még mindig olcsóbb, mint a borjú.

Egyébként ügyes vagy! Sok sikert és az ünnepelteknek BOLDOG SZÜLINAPOT!

2012. febr. 19. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!