Hobbicukrászok és cukrászok a marcipánrétegek hogyan tapadnak egymáshoz?
Figyelt kérdés
Nos, az a helyzet hogy olyan tortát fogok készíteni ami marcipánnal van bevonva, de erre a marcipánrétegre is kell még + réteget raknom, mivel egy mesefigura arcát készítem el.
Kérdésem a következő: mitől és hogyan ragad/tapad meg egymáson a marcipánmassza? Van valami titka?
2012. febr. 17. 14:39
1/2 anonim válasza:
a pálinka a legjobb ragasztóanyaga, de simán vízzel is jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!