Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hobbicukrászok és cukrászok a...

Hobbicukrászok és cukrászok a marcipánrétegek hogyan tapadnak egymáshoz?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet hogy olyan tortát fogok készíteni ami marcipánnal van bevonva, de erre a marcipánrétegre is kell még + réteget raknom, mivel egy mesefigura arcát készítem el.


Kérdésem a következő: mitől és hogyan ragad/tapad meg egymáson a marcipánmassza? Van valami titka?


2012. febr. 17. 14:39
 1/2 anonim ***** válasza:
a pálinka a legjobb ragasztóanyaga, de simán vízzel is jó
2012. febr. 17. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
Cukros víz!
2012. aug. 11. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!