A dobostorta nehéz vagy könnyen süthető sütinek számít? Mennyi (konyhai) tapasztalat és kézügyesség kell hozzá?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 16:34
1/6 anonim válasza:
nem nehéz megsütni,-inkább csak macerás,mert kell 6db köralakú piskota..! a tetejéhez már nem árt egy kis kézügyesség,mert ha még soha nem dolgoztál olvasztott cukorral,akkor biztos megszenvedsz vele
2/6 anonim válasza:
Munkaigényes, tapasztalatot igényel,hogy szép is legyen vagyis én a nem könnyű kategóriába sorolom a magam részéről.
persze biztos van, aki csettint egyet az ujjával és ripsz-ropsz kész is egy remekbeszabott dobostorta:))
3/6 anonim válasza:
Aki tud piskótát sütni, meg elkészíteni egy krémet tud dobostortát is sütni.A receptjét megtalálod,elrontani nem lehet.
4/6 anonim válasza:
könnyű
(egyedül a cukormáz nehéz a tetején, de azt sokan nem is szeretik, és helyette kakaóporral szórják le, mert az finomabb)
5/6 Béla211 válasza:
Én csak a teteje miatt eszem a dobos tortát:)
6/6 anonim válasza:
a jó dobos torta nem 6 piskótából készül, hanem minél több vékonyabb lapból. ha a krém túl folyós, vagy melegben van akkor könnyen elfolyik a lapok között, nem lesz szép. ezért igényel egy kis tapasztalatot a konyha terén. a tetejét lehet csokival is lekenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!