Keresek egy receptet, segítene valaki?
Figyelt kérdés
Krumplipüré tetején darált hús és zöldborsó, ez megsütve. Már régen készítettem, de nagyon szerettük, csak csőtöréskor elázott, mert egy újságban találtam, de ezeket a mosogató alatti szekrényben tartottam.2012. febr. 15. 12:49
1/3 anonim válasza:
A receptet nem ismerem, de ahogy én összeraknám:
1. Ezek szerint a krumplipüré kész
2. A darálthúst kevés zsiradékon sóval, borssal, egyéb fűszerekkel puhára párolnám
3. Hozzákeverném a szintén párolt (főzött) zöldborsót
4. Ha ezeket a tepsiben összerakod = alul a krumpli, rá a husi a borsóval, tejfölt a tetejére + reszelt sajtot.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ha pásztorpite recepteket átnézel, akkor azok közt lesz, ami olyasmi, mint ahogy ezt szoktad régebben.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Lehet, hogy karikázva volt a krumpli, annyira nem emlékszem, de úgy megenném. Lehet, hogy vmi krumplis kajáknál rákeresek.
2012. febr. 15. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!