Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Keresek egy receptet, segítene...

Keresek egy receptet, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Krumplipüré tetején darált hús és zöldborsó, ez megsütve. Már régen készítettem, de nagyon szerettük, csak csőtöréskor elázott, mert egy újságban találtam, de ezeket a mosogató alatti szekrényben tartottam.
2012. febr. 15. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A receptet nem ismerem, de ahogy én összeraknám:

1. Ezek szerint a krumplipüré kész

2. A darálthúst kevés zsiradékon sóval, borssal, egyéb fűszerekkel puhára párolnám

3. Hozzákeverném a szintén párolt (főzött) zöldborsót

4. Ha ezeket a tepsiben összerakod = alul a krumpli, rá a husi a borsóval, tejfölt a tetejére + reszelt sajtot.

2012. febr. 15. 13:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha pásztorpite recepteket átnézel, akkor azok közt lesz, ami olyasmi, mint ahogy ezt szoktad régebben.
2012. febr. 15. 13:09
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Lehet, hogy karikázva volt a krumpli, annyira nem emlékszem, de úgy megenném. Lehet, hogy vmi krumplis kajáknál rákeresek.

2012. febr. 15. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!