SOS Fasirtot hány fokon és mennyi ideig kell sütni sütőben? És légkeverésen vagy alul-fölül?
Figyelt kérdés
Sajnos elfogyott az olajam, így kénytelen vagyok sütőben sütni. Sokan szokták így, de én még sose csináltam...2012. febr. 14. 12:14
1/8 anonim válasza:
Ha nincs olaj, akkor sehogy, sütőben is kell egy minimális olaj.
2/8 anonim válasza:
zsírod vagy egy kis vajad sincs? azzal meg kellene kenni sütőpapírt és azon megsütni a fasírtot.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, már sütöm.
Olívaolajam volt, azzal megkentem, legalábbis ilyen receptet találtam közben a neten.
Csak így sokkal lassabb, fél egykor akartam ebédelni, de még javában ül... :(
2012. febr. 14. 12:59
4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy sütőmargarinom lett volna, csak valahogy nem tartottam annyira jó ötletnek annyit felolvasztani...
2012. febr. 14. 13:00
5/8 A kérdező kommentje:
sül. :o)
2012. febr. 14. 13:00
6/8 A kérdező kommentje:
Finom lett!
Lehet, h máskor is így csinálom. Nem annyira büdös, de ami ennél is jobb, nem kell mellette ácsorogni. És nagy pocakkal már ez sem mindegy...
Köszi még1x!
2012. febr. 14. 13:49
7/8 anonim válasza:
azt jól tetted, hogy nem margarinban sütötted ki. a sütőben sütés így teljesen jó, és a lényeg, hogy finom is lett:)
kedves egészségetekre:)
8/8 doboszoli válasza:
Szoktuk sütőben sütni.(a lustaság jegyében)
A kész gombócokat zsírral kikent tepsibe rakjuk, és a tetejükre egy mogyorónyi hideg zsírt teszünk.
A sütő full gázon megy a végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!