Milyen sütireceptet ajánlanátok nekem?
Páromnak szeretnék Bálint napra készíteni. Muffin nem jó, mert nincs muffin sütőm. Valami hozzá hasonló, puha és nagyon finom tésztás sütit szeretnék. Amit lehet pl. szív és egyéb alakzatokban sütni, és amire lehet cukormázat tenni.
köszönöm!
Esetleg ez:
vagy ez:
netán ez:
De szerintem legjobb a szívalakú mézespuszedli, ha akarod, a cukormázat befestheted pirosra ételfestékkel, de mindenképp tegyél a tésztába RUMOT és GYÖMBÉRT, továbbá FAHÉJAT, akkor is, ha a recept nem írja! Ezektől tökéletes lesz! (hiába a plusz szárazanyag, a rum miatt nem kéne hogy megváltozzon az állaga, mivel "kiegyenlíti", ha szerencsénk van, és jól adagoltuk)
Remélem tudtam segíteni!
Amennyibe 2 papírt teszel egymásba, akkor nem folyik szét a muffin, legalábbis nekem nem folyt még szét soha.
Csinálj egy próbasütést :)
Hogy érted ezt a 2 papírt teszek egymásba dolgot?
Bocsi, kicsit értetlen napomat élem. :)
Huh..lehet leesett:D
Szóval a muffinpapírra gondoltál?
Mert azt meg lehet úgy is csinálni,hogy sima tepsiben sütöm, de a tésztát 2 papaírba teszem bele? Hm... jó ötlet, kipróbálom holnap :D
Igen 2 muffin papír egyben és abba bele a tésztát :)
De ahogy előttem mondták rá tudsz segíteni azzal, hogy plusz pohárba is állítod (nem érzem szükségét, mert nekem még nem folyt szét soha így a muffinom, de a pohár az jó ötlet csak nehogy megrepedjen és szerintem nem kell az alufólia).
Minden attól függ, hogy mennyire folyós tésztát csinálsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!