Milyen tortát készítsek habverő hiányában?
Tönkrement nem rég a kézi mixerem lapátja, így nem tudok pl tojásfehérjét sem felverni. Hiányzik nagyon, mert sűrűn használtam, de mivel jelenleg ezt nem tudom pótolni, olyan tortát szeretnék, amihez nem kell semmit felverni, tehát a piskótafélék kilőve. Minden ötletet szívesen veszek!
Esetleg valamilyen babapiskótával saját kezűleg elkészített süti is érdekelne. Az interneten sok van igen, de én jobban szeretem az olyat, amit már más is kipróbált több alkalommal is.
képzeld az egyém nem olyan... két pálcájú aminek kis kosárszerű a fejrésze, ami a habot veri. na azzal próbálnék habot verni kézzel, érdekes lenne.
örülök, hogy neked olyan van, hogy áram nélkül is tökéletesen tudod használni kézi habverőként. valósággal irigyellek....
feltételezem a kérdezőnek is az enyémhez hasonló gépe romlott el.
szép napot:)
Te jó ég tetro! Gyere már légy szíves, és hozd a lapátkáidat, és verd fel nekem vele egy pár tojásnak a habját! :D
Tényleg nagyon ügyes lehetsz, ha neked megy így is!
Am meg pont az ment tönkre, a fejénél mindig ki-kijött a drót, eleinte visszanyomtam, de aztán megadta magát mind a kettő. Venni pedig nem fogok bele, mert maga a lapát kerül annyiba, mint amikor anno megvettem a gépet. Így inkább veszek majd egy új gépet, ha csak nem tud nekem valaki olcsóbban egy ilyet, mert a gépnek kutya baja nincsen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!