Milyen nagyon egyszerű, de laktató ételt csináljunk?
Párommal ketten fogunk főzni hétvégén. Tényleg valami egyszerű kaja kéne, ami nagyon laktató. A baj az, hogy nem szeretjük a zöldségeke,t illetve én nagyon szeretem a húst. Meg hát nem szívesen eszek tésztát, pedig nagyon finom tésztás ételek vannak. Ja meg simán húst kisütni nem akarunk, mert kell hozzá köret.
Van valami ötletetek? Illetve sok pénzünk sincs...
Nos: nem szeretitek a zöldséget, se a húst, se a tésztát, se a hüvelyeseket, továbbá a csípős ételeket sem. De azért legyen occsó...
Azt írd meg esetleg, h mi az, amit szeretsz!
Ezesetben javaslom, hogy süssetek melegszendvicset tetszőleges feltéttel! Vagy valamilyen süteményt, és lakjatok jól azzal. Ja, bocs, az is tészta. Ne haragudj, de ilyen kitételekkel nem nagyon lehet jó választ írni.
A nagyanyám tanultamm és műveltebb volt, mint Te szívem, de az affektáló majmokat elküldte melegebb éghajlatra, ahova én is kívánlak kedvesem....
egyél kukoricadarát, vízben főve, az kiváló takarmány.
biztosan jóllaktok tőle.
jó étvágyat!!
Az utolsó mondta jól: a fotoszintetizáláson nem gondolkodtál még? Ha semmit nem szerettek, meg ezé nem jó, azé nem jó, akkor felesleges a kérdés, mert mindenki annyi mindent írt, de semmi nem jó neked!....
Ami olcsó és 1 perc alatt kész van:
veszel 1 kg kenyeret, 1 kg sertés zsírt/vajat/májkrémet és csókolom, azzal jól tudtok lakni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!