Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kerámialapon hogyan kell...

Kerámialapon hogyan kell palacsintát sütni?

Figyelt kérdés
Van egy palacsintasütőm, amivel régebben nagyon finom palacsintát készítettem, a gáztűzhelyen. Ugyanazzal a sütővel, ugyanazzal a recepttel a kerámialapon soha nem sikerül. Szinte egy sem. Hányas fokozaton kezdjem? és utána vegyem lejjebb? Vagy valami más ötlet?
2009. máj. 30. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit jelent az hogy nem sikerül? Mi nem lesz jó benne? Elég?
2009. máj. 30. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Óóóó, az átkozott kerámialapos tűzhely! (Nekem is az van!) A baj a következő lehet: a palacsintasütőd alja nem teljesen egyenes, nem fekszik fel a kerámialapra! Tökéletesen fel kellene feküdjön minden pontján, csak akkor tud rendesen átforrósodni, akkor sül benne szépen a palacsinta. Ilyet kell venned, de van még egy rossz hírem: még ha vastagabb falút is veszel, a hőtől idővel (1-2-3 év alatt) el fog kicsit vetemedni. A vékonyfalúaknak pedig esélyük sincs! Szóval vegyél egy tökéletesen egyenes lajú, vastagfenekű palacintasütőt és sikerülni fog! üdv: atandi
2009. máj. 31. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. máj. 31. 19:43
 4/4 anonim válasza:
szia! azóta sikerült palacsintát sütnöd? mert nekem nem, egyáltalán nem. az összes odaég. nem értem!
2012. júl. 7. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!