Mit kezdjek a megmaradt sült hússal? (sertéshús)
Szia!
Ha esetleg utazol másnap készíthetsz belőle szendvicset!
Vagy felkockázd a húst, saláta levelet, sajtot, paprikát paradicsomot és összekevered. Csinálsz egy tejfölös öntetet és rá öntöd! Így kapsz egy könnyű salátát!
Saját zsírjában napokig eláll a hűtőben, ha ellepi évekig is. Hidegen is jó.
Megdarálva vagy apróra vágva tölteléket készíthetünk belőle burgonyába, gombába, paradicsomba vagy más zöldfélébe, tölthetünk vele palacsintát, vagy felhasználhatjuk különböző rakott ételekhez.
Én csinálnék belőle rizseshúst, kukoricával és borsóval felturbózva. Vagy sütnék mellé sült krumplit.
Amúgy tényleg finom lehet még szendvicsekbe, vagy "katonázáshoz": friss kenyér, apróra vágott sült hús, és csalamádé. Isteni!
dinsztelt hagymán forgasd át, daráld le. főzz pár tojást keményre, azt is daráld utána. a zsírjából is tegyél bele, majd ízesítsd mustárral, borssal, majorannával, és tejföllel keverd krémes állagúra. egy kis pirospaprika is mehet bele.
finom pikánsnak kell lennie.
pirítósra vagy sima kenyérre kenve is nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!