Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Angliában mi a tejszín neve?...

Angliában mi a tejszín neve? Mi a double cream és a single cream?

Figyelt kérdés
Anglia, tejszín, double cream, single cream, cream
2012. jan. 27. 11:24
 1/5 anonim válasza:
48%
Angliában a tejszín neve cream, a double cream és a single cream is a tejszínt jelenti.
2012. jan. 27. 12:31
 2/5 anonim válasza:
0%
fuj teljesen mas a duble cream undi..
2012. jan. 27. 12:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De mi a különbség? Cukrozott? én a levesbe single creamet tettem, de jövő héten lesz a szülinapom, és még csak pár hónapja lakom itt, és egy tortát akarok sütni amibe kell tejszínhab is. Melyiket javasoljátok?
2012. jan. 27. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:

A double cream a tartalmasabb, zsírosabb. A Single olyasmi mint a tejeknél az alacsony zsírtartalmú.

Tejszínhabhoz Whipping cream-et használj, ezekből is van cukrozott, és cukrozatlan, de felhasználás előtt kóstold meg, és tudod cukrozni ha kell.

2012. jan. 27. 16:25
 5/5 Lia770330 válasza:
Double creamből olyan tejszínt vertem, mintha habfixáló lett volna benne. Főzéshez is inkább azt használom, nekem a single abszolút nem jött be
2012. dec. 1. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!