Ha szereted a főzelékeket akkor salátafőzelék, burgonyafőzelék, zöldbabfőzelék, finomfőzelék, kelkáposztafőzelék fasírozottal, vagy virslivel. Nagyon egyszerű a burgonyás tészta azaz gránátos kocka. Ha már a tésztáknál járunk, sajtos, tejfölös, mákos, diós, bolognai, milánói. Levesnek: egyszerű zöldségleves, még egyszerűbb a tasakos leves :-), tojásleves. Burgonyapüré fasírozottal, mirelit sajttal töltött pulykával.. stb.
Remélem, hogy valamit tudtam segíteni.
2009. máj. 29. 14:34
3/14 anonim válasza:
Sajtos makaróni...ennél gyorsabb és olcsóbb nem jutott eszembe :)
2009. máj. 29. 14:36
4/14 anonim válasza:
Nálunk kelkáposzta főzelék lesz az ebéd...Imádja az egész család!
2009. máj. 29. 14:38
5/14 anonim válasza:
Nálunk tojásos nokedli, kertben termett salátával,uborkával. Ha melegebb lenne gyümölcs levest készínenék, de majd holnap vagy holnapután cseresznyéből, meggyből
2009. máj. 29. 14:48
6/14 anonim válasza:
Rántott tojásos levest és tejfölös sajtos fokhagymás lángost csináltam.
2009. máj. 29. 14:51
7/14 anonim válasza:
én fokhagymaszószos tésztát ettem darálthússal
2009. máj. 29. 15:06
8/14 anonim válasza:
Mindenesetre babmártást ne csinálj,mert én azt csináltam és mindenki lehurrogott... =)
Én ma rakott káposztát készitettem. Fél fej édes káposztát laskáztam jénai tálba. rásimitottam 40 dkg darálthust, melyet összekevertem l tojással, l bögre rizzsel, amit félig főztem, zsiron piritott hagymával, 5 gerezd apróra vágott fokhagyma, só, bors, pirospaprika. Erre rásimitottam fél kg savanyú káposztát, jól kiöblitve. 2 kis doboz tejfölbe beleütöttem l tojást, vegetával finomra kevertem, és a káposztára öntöttem. A jánait lefedtem, és l órát 170 fokon sütöttem. Majd fedő nélkül 180 fokon pirosra sütöttem a tejfölt.Már megkóstoltam, nem fogok szégyenkezni. kb 7-800 Ft, legalább 5 adag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!