Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek anyukámnak meglepet...

Mit főzzek anyukámnak meglepetésnek?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, de szeretek sütni főzni...

Igazából dolgozik, nekem pedig nincs suli, úgyhogy mire megjön, szeretném meglepni valami ebéddel...

Nem szeretnék túl nehezet, hiszen főzni nem tudok...

Húslevesünk még van, tehát azt kizárnám....rántott dolgok ma voltak...

Túl sok alapanyag nincs itthon most...bevásárolni pedig előtte nem tudok elmenni...tészták vannak, zöldségek...húsok...bár nemtudom melyiket ismerném fel...(mélyhűtő)

Remélem nem tűnök túl bugyutának :)

Előre is köszönöm !!!

2012. jan. 26. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Paprikás krumpli virslivel vagy füstölt kolbásszal. Mellé valami savanyúság: csemege uborka, vagy hordós káposzta, ami van.

Ha van alapanyag, csinálhatsz utána pudingot: tej, pudingpor, cukor, tejszín.

2012. jan. 26. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Mélyhűtőben tipitapi-> csirkemell, vagy disznóalkatrész kivesz, kiolvaszt, megmos. Lapos szeletekre vágod, vagy kiklopfolod, aztán vagy bepácolod olajos-fűszeres cuccba, és kisütöd, vagy egyszerűen beszórod fűszerrel, és úgy sütöd ki serpenyőben. Hozzá főtt, vagy tepsiben sütött zöldségek? :)
2012. jan. 26. 18:49
 3/4 anonim válasza:
75%

Ha van otthon hal konzerved akkor tudnék neked egy nagyon eccerü receptet mondani!:)

ehez kell majonéz

konzerv tonhal

spagetti

az öntetet

ugy tudod elkésziteni hogy egy kis edénybe bele rakod a fél majonézt,egy kis bors aztàn a tonhalat bele öntöd,kavard el és rakdbe a hütöbe.

a tésztàt meg fözd ki szüRdle

és keverd össze a kettöt!

és isteni finom

szerintem nem vagy bugyuta!mert ez szép dolog hogy anyukàdat meg akarod lepni egy ebéddel!

2012. jan. 26. 19:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, tök ügyes vagy, hogy ilyen gondolatod támadt...., anyud biztosan örülni fog. Jók az eddigi ötletek is, nekem is eszembe jutott még:pl. rakott krumpli, vagy rakott tészta- amihez a darált húst ki kell olvasztani (ha nem frissen veszel a boltban), összedarabolt vörös és fokhagymán megdinszteled, öntesz kevés vizet is alá, hogy puhára párolódjon, sózod, borsozod. Ha kész, főzöl ki 1 csomag körettésztát, a 2-t összekevered, kizyírozott jénaiba, vagy tepsibe teszed, tejfölt, esetleg még reszelt sajtot teszel rá mielőtt kész lenne a sütőben. Biztosan ügyes leszel. Ha kitaláltad mi legyen, azért még a neten nézd át még egyszer, hogyan kell csinálni. És vigyázz a sütő, és a gáz begyújtásánál, mert tudod, hogy balesetveszélyes, de te biztosan már értesz hozzá, és ügyes leszel.....
2012. jan. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!