Mi az a tojássárgája keménnyé verése?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel sütit szeretnénk sütni anyunak, hogy kedveskedjünk neki. A keksztortát néztük ki. Meg is tudnánk csinálni csak egy baj van vele. Nem tudjuk hogy mi az a tojássárgája keménnyé verése. Holnap meg kell csinálnunk a sütit. Kérlek segítsetek!!!!!2012. jan. 21. 18:21
1/13 anonim válasza:
Elnézted, mást szokás keményre verni.
(A tojásfehérjét.)
2/13 anonim válasza:
Olvasni kéne megtanulni, az tojásfehérje lesz, azt szokás kemény habbá verni.
3/13 anonim válasza:
de ha keményet akarsz és verni akkor egy srác gatyájában keresd a megoldást ott menni fog hamar :)
4/13 anonim válasza:
de lükék vagytok...:)))
szóval a tojás fehérjét kell kemény habbá verni gépi vagy kézi habverővel, azt kell lazán beleforgatni a krémbe, vagy tésztába.
a tojás fehérje hamarabb felverődik, ha egy-két csepp citromlevet tesztek bele.
sok sikert:)
5/13 anonim válasza:
* a lükét egyes válaszadókra értettem:))
6/13 anonim válasza:
A tojás sárgáját is ki kell keverni míg ki nem világosodik. Lehet h ezt értették a receptben
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszadóknak, már akik normálisat írtak.!!
2012. jan. 21. 20:16
8/13 anonim válasza:
Már amennyiben a világossá keverést lehet keményre verésnek érteni. Szerintem nem nagyon lehet.
9/13 anonim válasza:
Nem láttál még szarul megírt receptet?? Jó neked. Én már sokkal találkoztam
10/13 anonim válasza:
Mutasd a receptet, megnézzük és megmondjuk, mit értettek alatta. Én is első körben a világosra keverésre gondoltam, de ezt biztosra még nem tudom megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!