Vacsorára jó szendvics ötletek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 12:59
1/8 anonim válasza:
Polentaburger:-) Mi épp ma akarjuk kipróbálni. Keress rá a google-n
2/8 anonim válasza:
Az én kedvencem: fogsz egy kiflit, rákensz egy réteg majonézt, utána mennek rá a szalámi karikák, utána sajtszeletek, és a tetejére megint majonéz, majd a kifli másik fele. Mellé pedig paprika vagy paradicsom, ki melyiket szereti. (én paprika párti vagyok)
3/8 anonim válasza:
Nekem a körözött-es kenyér a kedvencem,a másik pedig a sonkás melegszendvics. A kenyérszeleteket megkened margarinnal,ráteszed a sonkaszeleteket a tetejére pedig reszelt sajt. Ha van itthon akkor mehet rá egy kis paradicsom,paprika. Pár percere beteszem a szendvicssütőbe vagy a sütőbe és kész is.
4/8 anonim válasza:
Pain Inflicting Porridge - Regular Ordinary Swedish Meal Time
link: http://www.youtube.com/watch?v=mCwNkWtPhBs
jó étvágyat :)
5/8 anonim válasza:
két toast kenyeret májkrémmel megkenni, majd átlósan félbevágni. felvert tojásba mártani, bundáskenyérnek kisütni, tetejére még forrón reszelt sajt.kecsappal, majonézzel isteni:))
6/8 anonim válasza:
zsömle, kettévágod teljesen , kicsipeged a belsejét, megkened vajjal/szendvicskrémmel , szalámi/sonka és a tetejére egy tojást ütsz !be a sütőbe és kész is, isteni finom :)
7/8 anonim válasza:
Fogsz két szelet kenyeret, közéteszel egy harmadikat és megeszed. Ha van otthon esetleg egy kis só, az is mehet rá. Ínyenceknek ajánlom.
8/8 anonim válasza:
Én olyan pizza-stílusú melegszendvicset szoktam :
ketchup
2-3 karika szalámi
sajt
pizzás fűszerrel megszórod még sütés előtt,és nagyon fínom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!