Ki milyen lisztet használ sütéshez, főzéshez?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 07:01
1/9 anonim válasza:
Sima bl55-ös finom lisztet használok.
Ha a recept kimondottan írja akkor szoktam rétes lisztet.Mást nem használok.
2/9 anonim válasza:
Félfogós búzalisztet,már hosszú évek óta. Nekem ez vált be legjobban.
3/9 anonim válasza:
Bl55, rétesliszt, teljeskiörlésű búza- és tönkölybúza liszt, sokmagvas rozsliszt, fehér tönkölyliszt. Ezeket szoktam használni, utóbbiakat kenyér és péksüteményhez, de sütikhez is.
4/9 anonim válasza:
Sima finomlisztet.mi nem állunk úgy, hogy ötféle liszt sorakozzon a polcon, aztán flancoljunk a reformcuccokkal...
aki teheti tegye meg, de én maradok a hagyományos finomlisztnél.
valóban néha, veszek réteslisztet egy-egy recept kedvéért,de ennyi még belefér.
5/9 anonim válasza:
Én sima fehér liszttel készítek mindent, nem fér bele a keretbe másfajta liszt. Pár hónapja elterveztem, hogy fogyózok, és hogy majd csakis egészséges ételekből főzök....hát amikor megláttam a boltban az árakat, úgy döntöttem, hogy más irányba indulok el.Pedig szeretnék másfajtákból is sütni, főzni, de egyszerűen nem megy :-(
6/9 anonim válasza:
Kenyérhez bl80, és nagyon ritkán teljes kiőrlésű(mivel ebből kevés kell, elég lassan fogy) egyébként sima finomliszt, vagy esetleg rétesliszt. Viszonylag nagy tételben szoktuk venni, mikor olcsó, így nem drága
7/9 anonim válasza:
"A válasz 24%-ban hasznosnak tűnik."
???? Azért, mert felsoroltam, hogy milyen liszteket használok, már nem hasznos a válaszom?
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
8/9 anonim válasza:
ne aggódj, én írtam, hogy nem használok ötfélét, azt is lepontozták...
9/9 anonim válasza:
Nem aggódok, csak nem értem, hogy ezen mit lehet lepontozni? :-)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!