Mi történhetett a szuflémmal?
Mindent ùgy csinaltam, ahogyan le volt irva a receptben. Szépen felemelkedett és utana összeesett, maszlagga.
Az nem volt irva, hogy a tepsibe tegyek vizet és abba allitsam a formakat. En viszont ùgy csinaltam. De mas szufléknal viszont van irva, hogy vizbe kell rakni.
Közben ki kellett ugranom kb. fél óra és ugy gondoltam a sütöben hagyom,amig visszajövök.Lehet, hogy ez is közrejatszott, hogy maszlagga esett össze.Elment a kedvem tõle mar nem akarom elkésziteni ùjra.
szuflét csinálni nagyon nehéz! sokszor gyakorlott szakembereknek sem sikerül, annak ellenére, hogy tudják, mit csinálnak
amúgy fontos, hogy a recept utasításait kövesd, ha nem írja, hogy vízbe kell állítani, akkor nem kell, ezt a vizes megoldást én a créme caramelnél ismerem csak
a kész szuflét pedig azonnal tálalni kell, hiszen pár perc alatt kiszáll belőle a levegő és összeesik, nem hogy fél óra múlva...
ne add fel, ez az finomság kísérletező kedvet igényel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!