A fűszeres, magos kiflire milyen fűszert raknak?
Figyelt kérdés
Nem sok helyen találkoztam vele, és ilyen receptet sem olvsatam még. Ha valaki tudja esetleg, akkor ossza meg velem legyen szíves. Előre is köszönöm!2012. jan. 9. 18:45
1/3 anonim válasza:
Lehet rajta só, köménymag,szezámmag.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, hogy írtál.
Nem így értettem a kérdést. Azt tudom, hogy van rajta szezám mag, és len mag (több féle mag nincs, se só), csak valami fűszer, vagy fűszerkeverék ami pirosas színű, és finom sós, kicsit fokhagymás ízű.
2012. jan. 9. 19:11
3/3 anonim válasza:
fokhagymasóval vagy granulátummal és egy kis pirospaprikával keverj ki egy kevéske tejet.mindegyikből egy negyed mokkáskanállal tegyél a tejbe kb fél decibe. ezzel a fűszeres tejjel kend meg sütés előtt a kifliket, erre szórj tetszés szerinti magokat.
piros lesz és ropogós, és nagyon ízletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!