Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök mára? És süti?

Mit főztök mára? És süti?

Figyelt kérdés

Szeretnék valami finomat főzni, mire este megjöna férjem. Túrázni vitt gyerekeket. SZóval biztosan jól esik neki majd valami finom.

Mit főzzek, ami ebben a melegben jól esne neki? Meg nekem is! :)

2009. máj. 23. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

én rántott gombát és karfiolt csinálok, hagymás tepsiben sült krumplival. De mondjuk most ilyen melegben jól esne valami gyümölcsleves.

Az én párom az almáspitéért van oda. Múlt héten 3szor kellett csinálnom, mert ahogy elfogyott "követelte" a következő adagot. De a madártej is finom főleg ilyen jó időben jól esik az embernek a hideg.

2009. máj. 23. 11:03
 2/11 anonim válasza:
100%
Én grízes tésztát csináltam mára, aki nem szereti mákosan eszi és buktát sütök. :)
2009. máj. 23. 11:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Huhhh!! A tepsis hagymás krumplival nagyon jó ötletet adtál! Köszi! :)

A madártej nekem is eszembe jutott. Néhányan azt mondták, hogy kismamáknak nem nagyon kellene enni. A szalmonellaveszély miatt. Igaz ez? 30 hetes babaváró vagyok :)

2009. máj. 23. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mivel a tojásfehérjét megfőzöd ezért nem lehet nagy baj. Most kérdeztem a férjemtől, hogy szereti e és persze egyből mondta, hogy csináljak ilyet, úgyhogy nálunk ma ez lesz a nasi:-)
2009. máj. 23. 11:11
 5/11 A kérdező kommentje:
:)
2009. máj. 23. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Gulyáslveset készítek, és fánkot : )
2009. máj. 23. 11:20
 7/11 anonim válasza:
100%
Nálam töltött csirke lesz a menü krumplipürével + húsleves + desszertnek jól behűtött somlói galuska! Nyammm! :-)
2009. máj. 23. 11:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
jókai bableves lesz bográcsban,és káposztás,és túrós lepény,(utóbbi sütiket anyu csinálja,én a bográcsot)
2009. máj. 23. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálam gomba leves lesz pirosan, megpróbálkozok én is a hagymás tepsis krumplival + uborkasaláta.Sütinek meg boci szeletet csinálok.Keress rá a tutireceptekben, megéri.Az enyéim imádják!
2009. máj. 23. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk gyümileves van+ rántott patiszon sült krumplival. Süti helyett gyümölcsöt eszünk ebben a melegben:)
2009. máj. 23. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!