Turmix recepteket keresek, írnátok pár ötletet? Zöldség és gyümölcs egyaránt jöhet.
Figyelt kérdés
Mivel sokat dolgozom, de egy helyben, gondoltam, hogy valami egészséges és vitaminban, ásványi anyagban gazdag dolog kellene. Mivel a napi 3 szendvics miatt nem jut elég tápanyaghoz a szervezetem és egyre fáradtabb vagyok, ezért erre gondoltam.
Arra gondoltam, hogy ha tízóraira és/vagy uzsonnára ilyet innék, akkor talán több vitamint juttatnék be.
Szerintetek jó ötlet?
2011. dec. 29. 21:16
11/13 anonim válasza:
Az én kedvenc turmixom:
fél liter tej
2 banán
1 ek méz
1 doboz erdeigyümölcsös joghurt
Össze turmixolom és azonnal fogyasztható.
Próbáltam még málna joghurtal, azzal sem rossz, de erdeivel finomabb.
12/13 anonim válasza:
Kettes vagyok. Bocsi kedves kérdező, de egy darabig nem jutottam géphez. Egy kis ásványvízzel szoktam hígítani, hogy könnyebb legyen meginni. Ha enni akarom, akkor pedig zabpelyhet keverek bele. :D Igen, minden nyers, bár ha van egy kis sült sütőtök maradékod, az nagyon feldobja az ízét. Boldog, zöldségben, gyümölcsben gazdag új évet!!!
13/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi a segítséget.
Nektek is Boldogságban és Egészségeben eltöltendő Új Évet Kívánok!
2011. dec. 31. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!